Menu

Vraag naar de prijzen voor uw wildste fantasie├źn

.

Voor de prijzen die we in Ichtegem bij Club Diamond hanteren, hangt alles af van de diensten die u wilt verkrijgen. Onze zwoele en sensuele dames doen er alles aan om u enkele uren het ultieme genot te bezorgen. U kunt iedere dag terecht in onze bar nabij Brugge. Het spreek voor zich dat wij privacy, discretie en hygiëne hoog in het vaandel dragen. Enkel zo kunnen wij u een spannende en veilige tijd bezorgen.

Privacy in onze sfeervolle kamers

Onze dames staan volledig klaar om u eens heerlijk te verwennen. Hiervoor kunt u terecht in een van onze drie kamers, sfeervol in bepaalde thema’s ingericht. Twee kamers beschikken ook over een jacuzzi. Of u nu enkel een erotische massage wenst, heerlijk wilt genieten in het bubbelbad of samen met een van onze dames alle hoeken van het bed wilt verkennen, wij luisteren graag naar uw wensen!

Uw fantasieën worden werkelijkheid

Droomde u er al lang van om uw fantasieën in realiteit om te zetten? Onze dames maken uw stoutste dromen waar! Vergeet even alle zorgen van thuis en het werk, hier bij Club Diamond waant u zich in een andere realiteit. Geniet van enkele dranken in onze bar, en wie weet waar het avontuurtje van de avond u heen brengt.

Contacteer ons

Hebt u specifieke vragen of wensen voor ons? Neem dan even contact op met Club Diamond in Ichtegem om de prijzen hiervoor te weten te komen. Wij behandelen al uw vragen met de nodige discretie.